Ten Hag heeft nog vraagtekens bij jacht op nieuw optreden op Wembley

Reacties

Alles staat deze dagen in het teken van kwartfinales op Old Trafford. Eerder deze vrijdag werd Manchester United in de kwartfinales van de Europa League aan Sevilla gekoppeld, zondag komt Fulham naar Old Trafford voor de kwartfinale van de FA Cup en daar wordt vast op vooruit geblikt.

Ten Hag heeft nog vraagtekens bij jacht op nieuw optreden op Wembley
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 1
Fulham
Fulham

Een belangrijke ronde, want vanaf de halve finale is het op Wembley te doen. Erik ten Hag en zijn ploeg kunnen dus opnieuw een optreden in het nationale stadion afdwingen, daar waar drie weken geleden de League Cup-trofee in de wacht werd gesleept. Ten Hag had op de clubwebsite al een kleine update over de fysieke staat van zijn ploeg.

'Over Anthony Martial en Antony moeten we het hebben. Ik denk dat Martial niet zal kunnen meedoen, en bij Antony moeten we even kijken hoe het zich ontwikkelt', aldus Ten Hag, twee dagen voor de wedstrijd tegen de Londenaren.

Los daarvan staat Casemiro: de Braziliaan is fysiek in prima staat maar zal door een schorsing toch niet in actie komen. Verder ontbreken Alejandro Garnacho, Donny van de Beek en Christian Eriksen met blessures, dat is al langer aan de gang.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.