Ten Hag gelooft zijn ogen niet: Man Utd geeft 0-3 voorsprong uit handen

Manchester United heeft zondag op Wembley een 0-3 voorsprong uit handen gegeven tegen Coventry City. De wedstrijd in de halve finale van het FA Cup-toernooi krijgt daardoor een verlenging.

Coventry City
ns
3 - 3
Manchester United

Manchester City plaatste zich zaterdag al voor de eindstrijd van het belangrijkste Engelse bekertoernooi en United leek zondag eenvoudig op weg naar het tweede ticket. De ploeg van Erik ten Hag had weinig moeite met Coventry, stond bij rust met 0-2 voor en liep in de tweede helft uit naar een voorsprong van drie doelpunten.

Van spanning was geen sprake en dat veranderde ook niet toen Ellis Simms twintig minuten voor tijd de 1-3 voor zijn rekening nam. Het bibberen begon voor United pas echt na de aansluitingstreffer van Callum O'Hare. Coventry geloofde er weer helemaal in en kreeg in de blessuretijd een strafschop, na hands van Aaron Wan-Bissaka. Haji Wright liet André Onana kansloos: 3-3.

Door de ongelooflijke comeback van Coventry, met Milan van Ewijk in de basis, heeft de bekerwedstrijd minstens een halfuur extra gekregen. Volg het restant via VI Live: