Ten Hag: 'Ayoub in goeden doen is een meerwaarde'

FC Utrecht-trainer Erik ten Hag zag zijn ploeg tegen Roda JC Kerkrade een voorsprong uit handen geven na een sterke openingsfase (1-1). De coach ging ook in op de situatie van Yassin Ayoub.

'Ik zag een dominant Utrecht in de eerste 35 minuten. Voor rust veranderde Roda wat en verloren we de grip, ook omdat we de bal te snel kwijt waren', luidde de analyse van de Utrecht-trainer bij FOX Sports.

Utrecht-middenvelder Willem Janssen vertelde na afloop dat de kopjes bij de thuisploeg gingen hangen na de gelijkmaker van Roda. 'Ik zag het ook. In de rust konden we dat herstellen, maar het is beter als het elftal dat zelf doet', stelde de coach.