Teleurgestelde Van Seumeren haalt uit naar Oar

Reacties

Het zit grootaandeelhouder Frans van Seumeren absoluut niet lekker dat Tommy Oar na dit seizoen transfervrij vertrekt bij FC Utrecht.

Teleurgestelde Van Seumeren haalt uit naar Oar

De 23-jarige Australische aanvaller zei in december vorig jaar nog open te staan voor een contractverlenging. 'Ik heb het altijd uitstekend naar mijn zin gehad bij FC Utrecht, ben hier volwassen geworden, en hoop dat de club financieel iets aan mijn vertrek kan overhouden', zei Oar destijds tegen Voetbal International.

Twee maanden later keek de linkspoot daar heel anders tegenaan en liet hij de club weten na dit seizoen te vertrekken. Dat was tegen het zere been van steun en toeverlaat Van Seumeren. 'Ik heb alles in het werk gesteld om die jongen zich hier thuis te laten voelen, ik heb zelfs zijn vrienden Adam Sarota en Michael Zullo mee laten komen', aldus de grootaandeelhouder in Forza, het officiële supportersblad van FC Utrecht.

'Ik heb hen zelfs nog in één van mijn huizen laten wonen toen ze hier niet gelukkig waren en ze voorgesteld aan mijn familie. Als je dan de club en mij zo de rug toekeert door geheel gratis de deur uit te lopen, dan ben ik heel teleurgesteld', zei Van Seumeren tot slot. Oar kwam in de zomer van 2010 over van Brisbane Roar. De aanvaller speelde sindsdien 117 officiële duels namens FC Utrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.