Tannane van strafbank naar mogelijk nieuw contract

Reacties

Heracles Almelo en Oussama Tannane (21) zijn in onderhandeling over een nieuw contract. De vleugelspits ligt nog een jaar vast, maar als het aan de club ligt, komen daar nog één of twee seizoenen bij. Die insteek is opmerkelijk, omdat Tannane sinds januari uit de eerste selectie was gezet nadat hij twee keer van de training was gestuurd.

Tannane van strafbank naar mogelijk nieuw contract

'Sindsdien hebben we er als club veel energie in gestoken om Oussama te helpen', aldus voorzitter Jan Smit. 'Voor ons staan zijn voetbalkwaliteiten buiten kijf. In de eerste seizoenshelft was Tannane met vijf goals en vijf assists een belangrijke speler. We denken er met hem uit te komen over een nieuw contract.'

Heracles toonde zich de laatste tijd sowieso al bedrijvig. De club slaagde er ook in Thomas Bruns (23) langer te strikken. De middenvelder tekende voor twee seizoenen bij. Reservedoelman Renze Fij (22) werd voor dezelfde periode vastgelegd. De verbintenis met centrale verdediger Ramon Zomer (32) is met één jaar verlengd. Middenvelder Rick Hemmink, die dit seizoen op amateurbasis in het Polman Stadion speelde, tekende een contract voor een seizoen met een optie voor nóg een jaar.

De routiniers Simon Cziommer (34) en Milano Koenders (28) kregen definitief te horen dat er voor hen geen plaats meer is bij Heracles. Middenvelder Cziommer speelde de afgelopen twee seizoenen in Almelo en Koenders maakte er drie jaar vol.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.