Heracles zet Tannane na nieuw incident weer uit selectie

Reacties

Oussama Tannane is voor de tweede keer in korte tijd uit de selectie van Heracles Almelo gezet. Dit gebeurde na een incident op de training. Wanneer Tannane weer mag aansluiten bij de spelersgroep, is nog onduidelijk.

Heracles zet Tannane na nieuw incident weer uit selectie

De twintigjarige aanvaller had net een disciplinaire schorsing van zes dagen achter de rug. 'Er is weer iets gebeurd waarbij Oussama, tijdens de training, zijn emoties niet onder controle had. Voor ons is de maat daarmee voorlopig vol', aldus trainer John Stegeman op de clubwebsite.

'Oussama moet aan de slag met het beheersen van zijn emoties en daar gaat de club hem ook bij helpen', vervolgde Stegeman. 'Wij gaan de laatste twaalf wedstrijden van het seizoen in met een selectie die maar met één ding bezig is: rechtstreeks in de Eredivisie blijven. Daar hebben we al onze energie voor nodig.'

Ook als jeugdspeler zorgde Tannane al regelmatig voor controverse. Zo werd hij bij zowel Ajax als PSV vanwege zijn gedrag uit de jeugdopleiding gezet. Via SC Heerenveen belandde hij uiteindelijk bij Heracles, waar hij dit seizoen in negentien competitieduels vijf keer scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.