Tal van onzekerheden bij Feyenoord richting AZ-thuis

Reacties

Feyenoord kampt met een zestal twijfelgevallen voor de thuiswedstrijd tegen AZ. Onder anderen Eljero Elia en Nicolai Jørgensen misten woensdag de training. De kans is groot dat een deel van de geblesseerden niet inzetbaar is in het weekeinde.

Tal van onzekerheden bij Feyenoord richting AZ-thuis

Brad Jones heeft een infectie aan zijn onderbeen, meldt de koploper op de website. Momenteel wordt de keeper in het ziekenhuis daaraan behandeld. Daardoor lonkt een rentree voor Kenneth Vermeer, die na zijn herstel van een zware achillespeesblessure tweede doelman van Feyenoord was. Hij speelde zijn laatste competitiewedstrijd op 8 mei 2016.

De keeper was niet de enige die op de oefensessie afwezig was. Ook Bilal Basaçikoglu (enkel), Elia (enkel en kuit), Jørgensen (enkel) Terence Kongolo (bovenbeen) en Marko Vejinovic (knie) ontbraken. Elia en Kongolo vielen zondag geblesseerd uit tijdens de verloren wedstrijd tegen Sparta Rotterdam (1-0). Invaller Basaçikoglu moest de wedstrijd ondanks zijn blessure afmaken, omdat Feyenoord al drie keer gewisseld had.

Later deze week zal duidelijk worden wie van het groepje, dat woensdag binnen aan het herstel werkte, beschikbaar zullen zijn bij het vervolg in de titelstrijd. Tonny Vilhena lijkt in ieder geval niet inzetbaar wegens een schorsing. Zondagmiddag om 14.30 uur speelt Feyenoord tegen nummer vijf AZ.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.