Swinkels blijft bij Roda JC, of de club promoveert of niet

Reacties

Arjan Swinkels blijft na dit seizoen bij Roda JC, hoe de play-offs ook aflopen. Club en speler zijn verlenging van zijn aflopende contract overeengekomen.

Swinkels blijft bij Roda JC, of de club promoveert of niet

Swinkels (foto) werd in de winterse transferperiode weggeplukt bij Lierse SK en groeide meteen uit tot een vaste basiskracht in Limburg. Ondanks de turbulente maanden, met erg wisselende resultaten en onder andere het ontslag van trainer René Trost, beloot de voormalige Willem II'er zijn dienstverband te verlengen bij de nummer drie in de Jupiler League. Over de duur werden door de club geen verdere details prijsgegeven.

De 30-jarige verdediger neemt het vrijdagavond met Roda op tegen FC Emmen, het eerste duel in de strijd om een Eredivisie-ticket. Trainer Rick Plum bekeek zondag alvast de mogelijke tegenstander in de volgende ronde, NAC Breda. Maar zover is het nog lang niet voor de ploeg uit Kerkrade.

Kinderpistolen
'Ik weet niet in welke opstelling ze hier naartoe komen, maar Roda JC moet van goeden huize komen wil het hier winnen', liet Emmen-trainer Joop Gall weten via de clubsite. 'Het gedoe met die kinderpistolen heeft natuurlijk veel aandacht gekregen, maar de voorbereiding niet verder verstoord.'

In de laatste speelronde van de Jupiler League was Emmen in Kerkrade met 3-1 te sterk voor Roda JC. Het duel van vrijdagavond begint om 19.45 uur aan de Meerdijk en staat onder leiding van arbiter Jeroen Manschot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.