Swansea rekent niet meer op komst De Guzman

Reacties

Swansea City verwacht niet dat Jonathan de Guzman deze zomer definitief wordt aangetrokken. De middenvelder wil zijn opties openhouden en de club uit Wales heeft geen zin om daarop te wachten.

Swansea rekent niet meer op komst De Guzman

De afgelopen twee seizoenen speelde De Guzman op huurbasis voor Swansea, maar hij staat nog tot medio 2016 onder contract bij zijn werkgever Villarreal. Het is echter onduidelijk of hij bij de Spaanse club een toekomst heeft.

Swansea was geïnteresseerd om hem definitief over te nemen, maar de 26-jarige international hield zelf de boot af. 'We hebben eerder deze zomer met hem gesproken, maar hij wilde zelf zijn opties openhouden', vertelt Swansea-manager Gary Monk aan Sky Sports. 'Op dit moment ga ik er niet vanuit dat hij terugkomt. We hebben veel wisselingen gehad in de selectie en proberen nu zoveel mogelijk informatie op de nieuwe groep over te brengen, dus we hebben geen tijd om te wachten.'

Monk weigert echter de deur definitief te sluiten. 'Als het gebeurt, dan gebeurt het.' Naar verluidt is ook Queens Park Rangers geïnteresseerd in De Guzman, die dit WK drie duels speelde namens het Nederlands elftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.