Supporters Heerenveen zeggen vertrouwen directie op

De twee grootste supportersverenigingen van SC Heerenveen hebben het vertrouwen in de directie en de raad van commissarissen (rvc) per direct opgezegd. Door de hectische situatie van de afgelopen weken, zijn de fanclubs in beraad gegaan.

Supporters Heerenveen zeggen vertrouwen directie op

Daarin werd afgevraagd of de huidige directie en rvc voldoende draagvlak in de toekomst gaan krijgen om de rust in Heerenveen weer te laten wederkeren. In plaats van een rustige situatie, spreken de supportersclubs van 'een club met roddel, achterklap en wantrouwen'.

Geconcludeerd werd dat de rvc en directie van Heerenveen niet in staat zijn om de rust te doen wederkeren en dat er geen progressie wordt geboekt in het herstellen van het imago van de club. Per brief hebben de supporters het vertrouwen in de directie en rvc opgezegd.

Eerder deze maand slaagden de clubleiding van SC Heerenveen en clubicoon Riemer van der Velde (72) er niet in hun onenigheid uit de wereld te helpen. De voormalige voorzitter botste dit seizoen keihard met Robert Veenstra, de huidige preses van de Friezen.

De erevoorzitter en Veenstra vochten in de media een privé-oorlog uit, hetgeen uiteindelijk leidde tot het opstappen van de Heerenveen-icoon. Hij was actief als adviseur en scout destijds.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen