Superboeren op visite, flirt Zlatan onbeantwoord

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Superboeren op visite, flirt Zlatan onbeantwoord

• Het omgevallen reclamebord bij De Graafschap en de manier waarop dat mankement werd verholpen, gingen al de wereld over. Nu hebben de spelers ook een bezoekje gebracht aan de ballenjongen die de boarding op zijn voet kreeg. Hulde!

Zlatan Ibrahimovic liet zondag nog gekscherend weten dat alleen een plekje voor hem op de Eiffeltoren hem zou kunnen bewegen langer bij PSG te blijven en zijn contract te verlengen. Dé toeristische trekpleister van Parijs heeft een eigen Twitter-account en daarmee werd de Zweed teleurgesteld. 'Ik houd van je humor en het uitzicht over Parijs is geweldig, maar de toren, dat ben ik', zo luidde het antwoord.

• Barcelona-rechtsback Dani Alves laat geregeld weten niets op te hebben met de media. In gesprek met de Daily Mail sneert hij nog maar eens indirect naar zijn criticasters. 'Ik ben geen Lionel Messi, maar sta wel in het FIFA Team van het Jaar. En dat ik het al negen jaar uithoud bij Barcelona is toch best knap voor iemand die niet kan verdedigen…'

'Het klopt dat ik twee aanbiedingen uit China heb gehad, maar ik heb besloten om bij Chelsea te blijven om voor mijn kans in Engeland te gaan. Naar China vertrekken was de makkelijkste uitweg, het was een fantastische aanbieding, maar ik vecht liever voor mijn kans in Engeland.'
 Radamel Falcao begon dit seizoen pas één keer in de basis bij Chelsea en is momenteel ook weer geblesseerd, maar desondanks liet hij twee miljoenenaanbiedingen uit China lopen. De Colombiaanse spits staat nog onder contract bij AS Monaco, dat hem verhuurt aan Chelsea.

 De spelers van PSV zijn veilig aangekomen in Madrid, waar de Champions League-wedstrijd tegen Atlético dinsdagavond op het programma staat. De spelersgroep en de technische staf vertrokken echter zonder koffers naar het hotel, want de bagage liet bijna twee uur op zich wachten. VI-verslaggever Süleyman Özturk vermoedt dat er sprake is van een complot.

 Freek Jansen, clubwatcher van PSV namens VI, laat in een reactie weten dat ook de Eindhovenaren zelf het wel erg toevallig vonden dat uitgerekend hun bagage even 'zoek' was.

'Ik vind dat Fellaini vandaag opnieuw een prima wedstrijd speelde. Hij presteerde goed in ons wedstrijdplan'
• Louis van Gaal
haalde Marouane Fellaini in het duel van Manchester United met West Ham United in de kwarftinale van het toernooi om de FA Cup een kwartier voor tijd naar de kant. De wissel van de Belg, die opnieuw ongelukkig speelde, werd door de supporters met gejuich ontvangen. Van Gaal is het echter niet eens met zijn fans en neemt het op voor de 1,94 meter lange middenvelder.

Max Kruse is aanvaller bij VfL Wolfsburg en de goaltjesdief vergeet nog wel eens wat. Vandaag kwam naar buiten dat hij in oktober in Berlijn liefst 75.000 euro op zak had en dat… per ongeluk achterliet in een taxi. Al zijn er ook bronnen die beweren dat hij beroofd is. In Bild legt Wolfsburg-directeur Klaus Allofs uit dat er nog eens een boete van de club bovenop komt. 'Onaanvaardbaar gedrag voor een speler. Daarom krijgt hij een boete', luidt de uitleg over het op zak hebben van het enorme bedrag. Volgens de boulevardkrant gaat het om nog eens 10.000 euro boete. Wij hopen vooral voor de club dat Kruse dat geld niet met een taxi komt brengen…

• Er is niets van waar, zegt Paul Scholes. Hij heeft naar eigen zeggen helemaal geen persoonlijke aversie tegen Manchester United-manager Louis van Gaal. 'Ik ben alleen eerlijk en benoem de positieve en de negatieve dingen, alleen worden de negatieve aspecten er vaak uit gelicht. Dat leest hij dan zelf weer', aldus de ex-middenvelder van United over de Nederlandse trainer. (Clubblad Man Utd)

• Watford knikkerde dit weekend Arsenal uit de FA Cup. Volgens voormalig PSV-goalie Heurelho Gomes is dat niet zo gek. 'Ze geven veel te veel ruimte weg. Als Arsenal tegen grote clubs speelt, is het eigenlijk maar een klein clubje', laat de Braziliaanse goalie van Watford  niets aan duidelijkheid te wensen over. Overigens zag Gomes het allemaal vanaf de tribune aan. (ESPN)

'De meest talentvolle tegenstander waar ik ooit tegen gespeeld heb? Ik denk Nathan Aké'
FC Rangers-aanvaller Barrie McKay speelde eind 2012 met Schotland Onder-19 tegen Oranje Onder-19 en had een moeilijke dag tegen Nathan Aké. De inmiddels 21-jarige Schot noemt de linksback zelfs de beste tegenstander die hij ooit tegenkwam. Het is niet zo dat McKay nu in de Champions League uitkomt, of op het WK, maar het is leuk nieuws voor de 21-jarige Aké, die met Watford aan een uitstekend seizoen bezig is.

• De Amerikaanse Major League Soccer staat met Frank Lampard, Steven Gerrard, Andrea Pirlo, David Villa en niet te vergeten Nigel de Jong tegenwoordig bol van de wereldsterren, maar toch was het iemand anders die dit weekend de show stal. Quincy Amarikwa maakte een heerlijk doelpunt voor San José Earthquakes in het duel met Portland Timbers.

John Terry beschikt bij Chelsea over een aflopend contract en dat is voor het Deense Brøndby IF reden tot dromen. Eigenaar Jan Bech Andersen is bevriend met Terry en zou de 35-jarige Engelsman graag naar zijn club halen voor een rol als speler/coach. Of Terry trek heeft om de overstap te maken van spelen met Cesc Fábregas en Diego Costa naar Lebogang Phiri en Martin Oernskov is nog even afwachten.. (Daily Mirror)

'Het zou goed nieuws zijn als PSV wint van Atlético'
Álvaro Arbeloa zit dinsdagavond met een PSV-shirt op de bank als de Eindhovenaren aantreden tegen Atlético Madrid in de achtste finales van de Champions League. Of de Real Madrid-verdediger nu voor PSV is of vooral tegen Atlético, laten we maar even in het midden. (AS)

'Ik heb nog nooit in mijn hele sportleven zo erg op iets gehoopt. Leicester staat op het punt om onsterfelijk te worden'
Gary Lineker is fanatiek supporter van Leicester City en hoopt vurig dat The Foxes het sprookje uit laten komen en kampioen van de Premier League worden. (The Guardian)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.