Suk op proef bij club van Hasselbaink

Reacties

Joey Suk is de voorbije week op proef geweest bij Burton Albion, de ploeg van manager Nigel Hasselbaink. De 25-jarige middenvelder mag ondanks een doorlopend contract vertrekken bij NAC Breda.

Suk op proef bij club van Hasselbaink

Suk kwam in de zomer van 2013 over van het Belgische Beerschot en heeft een verbintenis tot medio 2017. Overigens verwacht trainer Robert Maaskant niet dat hij vertrekt naar de Engelse League Two-club, die recent kampioen werd en volgend seizoen op het derde niveau zal acteren.

Vooralsnog ligt de focus van Suk volledig bij NAC, dat zondag op bezoek gaat bij AZ. De kans is aanwezig dat de oud-speler van Go Ahead Eagles, die dit seizoen pas zes keer in actie kwam in de Eredivisie, in de basis begint door een buikblessure van Divine Naah.

'De kans dat Joey speelt is aanwezig. We hebben deze week op verschillende systemen getraind, maar als hij gaat spelen heb ik er alle vertrouwen in', aldus Maaskant tegen Voetbal International. NAC moet zondag drie punten pakken om nog een kans te maken op rechtstreeks lijfsbehoud in de Eredivisie. Concurrent Excelsior mag dan niet winnen van FC Utrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.