Suárez na doorstaan medische keuring alsnog naar CSKA

De transfer van Matías Suárez naar CSKA Moskou kan een half jaar na het afketsen alsnog worden afgerond. Ditmaal doorstond de Argentijnse aanvaller van Anderlecht de medische keuring wél, waardoor niets een directe overgang nog in de weg staat.

Suárez na doorstaan medische keuring alsnog naar CSKA

Volgens Het Nieuwsblad is het slechts een kwestie van tijd voordat Suárez een meerjarig contract bij CSKA ondertekent. Russische clubs hebben nog tot 27 februari de tijd om spelers aan te trekken. Afgelopen zomer leek de transfer ook al in kannen en kruiken, maar blies de Russische topclub de overgang af vanwege de knieblessure waarmee Suárez destijds kampte.

Voor Anderlecht was het afketsen van de transfer destijds een domper. Met zestien miljoen euro had CSKA een riante vergoeding over voor de komst van de Belgisch Voetballer van het Jaar 2011. Nu is er naar verluidt tien miljoen euro gemoeid met de deal.

Nu Suárez alsnog naar CSKA vertrekt, lijkt die club geen kandidaat meer om Wilfried Bony van Vitesse over te nemen. Trainer Leonid Slutski heeft immers ook nog de beschikking over de spitsen Seydou Doumbia, Vágner Love, Ahmed Musa (ex-VVV) en Tomas Necid.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen