Suarez gek van Balotelli, Barça klaar voor finale in Berlijn

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Suarez gek van Balotelli, Barça klaar voor finale in Berlijn

Barcelona heeft zich net geplaatst voor de Champions League-finale, maar de Catalaanse grootmacht is er zo te zien al helemaal klaar voor.

Dit is wat ze noemen met scherp schieten! Tim Cahill joeg tijdens het afgelopen WK namens Australië nog een bal snoeihard in de bovenhoek tegen Oranje (3-2 zege Nederland), maar hij knalt net zo makkelijk een pakketje van je hoofd.

'Hij heeft het niet gemakkelijk, maar in mijn ogen blijft hij een topspeler.'
Mario Balotelli werd vorig jaar zomer bij Liverpool binnengehaald als opvolger van Premier League-topscorer Luis Suarez, maar de Italiaan is er dit seizoen niet in geslaagd zijn voorganger te doen vergeten. Toch heeft de spits van Barcelona alle vertrouwen in Balotelli (hoofdfoto). 'Mario heeft voor grote clubs gevoetbald en zichzelf bewezen als een formidabele aanvaller.' (Liverpool Echo)

• Auw! Bruno Martins Indi ging afgelopen zondag tijdens het competitieduel met Gil Vicente (2-0 overwinning Porto) op het hoofd van Simoen Nwankwo staan.

'Mocht ik ooit zo groot worden als Seedorf, dan zou ik in de toekomst graag iets willen doen in Suriname.'
Ricardo Kishna en Jairo Riedewald staan woensdag met de Suriprofs tegenover Jong Ajax. De twee Ajacieden zijn er zeer trots op te mogen spelen in een team met spelers zoals Clarence Seedorf en Edgar Davids. 'Ik kan niet wachten om met Clarence Seedorf op het veld te staan. Voor mij is hij een groot voorbeeld. Een man die heel veel heeft bereikt als voetballer, maar ook als trainer', aldus Riedewald, voordat Kishna hem aanvult: 'Ja, met Seedorf op het veld staan lijkt me een hoogtepunt.' (Ajax.nl)

Gary Neville is zeer enthousiast over de transfer van PSV-aanvaller Memphis Depay naar Manchester United. De oud-verdediger van de Engelse recordkampioen is tegenwoordig een analyticus voor Sky Sports en liet op enthousiaste wijze zien waarom hij denkt dat de Nederlander het goed kan gaan doen in Manchester.

'Pas als je klappen krijgt, leer je iets bij.'
• Bij PSV heeft Zakaria Bakkali zich onmogelijk gemaakt, maar Marc Wilmots, de bondscoach van België neemt het voor hem op. Volgens de keuzeheer maakt iedereen weleens fouten en daar leer je van. (Het Nieuwsblad)

'Hij maakt altijd het verschil.'
Branislav Ivanovic is vol lof over zijn trainer José Mourinho. De Portugees won dit seizoen geen enkele keer de prijs Manager van de Maand in Engeland, hoewel hij Chelsea naar de titel leidde. 'We staan elf punten voor op de nummer twee en hebben de competitie gewonnen. Er kan geen misverstand over bestaan dat hij de beste van het seizoen is.' (The Daily Express)

'Ik zat op het toilet.'
Fred Rutten heeft niets mee gekregen van het opstootje tussen Colin Kazim-Richards en Zakaria Labyad. De twee kregen het maandagavond, na de 4-1 winst van Vitesse op Feyenoord, met elkaar aan de stok. De trainer van Feyenoord kon weinig met die boodschap, zo vertelde hij aan de NOS.

• De Ajax-selectie moest ook dinsdag opdraven in de Amsterdam Arena, al kregen de spelers van trainer Frank de Boer dit keer een heel andere klus. De Amsterdamse voetballers schitterden in de eigen thuishaven als obers op het Ajax Gala.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.