Stuivenberg jubelt na zesklapper: 'Georgië goede ploeg'

Bondscoach Albert Stuivenberg is laaiend enthousiast na de 6-0 overwinning van Jong Oranje in en tegen Georgië. De oefenmeester is van mening dat de prestatie van zijn spelers niet onderschat mag worden.

Stuivenberg jubelt na zesklapper: 'Georgië goede ploeg'

Stuivenberg ziet Georgië namelijk als serieuze concurrent in de strijd om kwalificatie voor het EK Onder-21. 'Georgië moet niet onderschat worden, dat heb ik op voorhand ook al gezegd. Het is een goede ploeg', aldus de bondscoach op de website van de KNVB.

Door de overwinning blijft Jong Oranje zonder puntenverlies in Groep 3 en gaat het met negen punten uit drie duels aan kop. Net als in de afgelopen EK-kwalificatiewedstrijden tegen Jong Luxemburg (0-1) en Jong Schotland (4-0) incasseerde de Nederlandse jeugdploeg ook tegen Georgië geen tegendoelpunt. 'Ik ben ongelooflijk tevreden met het resultaat. Deze uitslag staat. Ik wil nog wel eens zien wat de andere landen in onze poule hier presteren', vervolgt Stuivenberg.

Jong Oranje speelt op 14 november zijn volgende EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Slowakije. Aanstaande maandag oefent Jong Oranje in Deventer tegen Oostenrijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen