Strootman, Veltman en Memphis bankzitters in Polen

Reacties

Bondscoach Danny Blind heeft zijn basisformatie voor het oefenduel met Polen (20.45 uur aftrap) zoals aangekondigd op een aantal plaatsen gewijzigd ten opzichte van het treffen met Ierland. De keuzeheer houdt Memphis Depay, Kevin Strootman en Joël Veltman op de bank.

Strootman, Veltman en Memphis bankzitters in Polen

Steven Berghuis is de vervanger van Memphis, die vrijdag in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Ierland (1-1) na 61 'moeilijke' minuten ook al werd afgelost door de toen debuterende aanvaller van Watford. Mocht de buitenspeler van Manchester United vanavond nog wel in actie komen, ontvangt hij een zilveren schaal ontvangt, behorend bij het aantal van 25 duels voor de nationale ploeg.

Op het middenveld is in Gdansk geen plaats meer voor Strootman, die in Ierland nog de aanvoerdersband droeg. Van Ginkel krijgt bij dit duel de voorkeur van de Zeeuwse bondstrainer. Achterin voert Blind één wijziging door. Ajacied Kenny Tete neemt de plaats in van clubgenoot Joël Veltman.

Opstelling Nederland: Jasper Cillessen; Kenny Tete, Jeffrey Bruma, Virgil van Dijk, Jetro Willems; Marco van Ginkel, Riechedly Bazoer, Georginio Wijnaldum; Steven Berghuis, Vincent Janssen, Quincy Promes.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.