Strootman ontkent terugslag: 'Allemaal onzinnige geruchten'

Reacties

Kevin Strootman ontkent dat hij een terugslag heeft gehad in zijn revalidatieproces. De middenvelder van AS Roma weerspreekt via Twitter de berichten die in diverse Italiaanse kranten verschenen.

Strootman ontkent terugslag: 'Allemaal onzinnige geruchten'

In Italië werd vandaag gemeld dat de Oranje-international pas halverwege oktober weer in actie zou kunnen komen. Van een terugval is evenwel geen sprake. 'Alles gaat volgens het schema dat we maanden geleden al in samenspraak hebben samengesteld met de medische staf en de doktoren. Ik voel me met de dag sterker worden en de speculaties over een terugslag in de Italiaanse media zijn absoluut niet waar. Vergeet al die onzinnige geruchten!'

De voormalige PSV'er liep in januari een zware knieblessure op waarna hij de rest van het vorige seizoen moest toekijken. Strootman sloot in de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer aan bij Roma.

Het verblijf van Strootman in de Italiaanse hoofdstad wordt gekenmerkt door blessureleed. Hij kwam in 2013 over van PSV en overtuigde in zijn eerste maanden bij AS Roma. In de tweede seizoenshelft liep Strootman een zware kruisbandblessure op waardoor hij ook het WK moest laten schieten.

Ook het voorbije seizoen spendeerde de Nederlander veel tijd in de lappenmand. Wegens problemen aan de kruisband en de knie kwam hij in zijn tweede jaar slechts zeven keer in actie voor de Romeinen. Als Strootman bij de start van het Italiaanse seizoen in actie kan komen, is hij mogelijk ook een optie voor de duels van het Nederlands elftal in september.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.