Stroeve onderhandelingen PEC en Nottingham over Veldwijk

Reacties

Het is nog allerminst zeker dat Lars Veldwijk ook volgend seizoen de clubkleuren van PEC Zwolle verdedigt. De onderhandelingen met Nottingham Forest over de topschutter van PEC (11 goals) verlopen stroef.

Stroeve onderhandelingen PEC en Nottingham over Veldwijk

PEC hoopt de 24-jarige Veldwijk, die nu wordt gehuurd van Nottingham, definitief in te lijven. Een akkoord hangt echter nog niet in de lucht, laat technisch directeur Gerard Nijkamp weten aan Voetbal International. 'We zijn afhankelijk van Nottingham. Dat loopt stroef, ook omdat daar wat mutaties zijn geweest in de directie. We wachten af.'

Goed nieuws wordt er op korte termijn wel verwacht over Thomas Lam, die zijn contract gaat verlengen in Zwolle. Ook Dirk Marcellis kan langer bij PEC blijven, terwijl de verbintenis van jeugdproduct Kingsley Ehizibue verlengd en verbeterd gaat worden. 'Hij heeft veel gespeeld, zijn status is veranderd. Dat willen we graag belonen', aldus Nijkamp. Ehizibue kwam dit seizoen al tot zestien wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij twee keer tot scoren kwam.

Lees in de nieuwe editie van Voetbal International meer over PEC Zwolle en andere clubs. Bestel de VI online!
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.