Streppel ziet Willem II dezelfde fouten maken

Willem II heeft in de ogen van trainer Jurgen Streppel zichzelf tekortgedaan. Het aanstaande duel met SC Cambuur biedt een kans op een revanche.

Streppel zag zijn ploeg voor rust te weinig kunnen aanrichten. 'We hebben in de eerste helft tegen onszelf gespeeld. Ondanks dat ADO Den Haag een paar tandjes minder dan normaal speelde, was hun eerste kans meteen raak', vertelde de trainer na de 0-2 nederlaag tegen FOX Sports.

De Tilburgers herstelden zich na rust. Maar de beloning bleef achterwege door een serie van gemiste kansen. 'Het was wachten op een doelpunt van ons. Die maakten we ook, maar het was de 0-2', refereerde Streppel aan het eigen doelpunt van Frank van der Struijk.

Het onbenut laten van de kansen vertelt volgens de coach het verhaal van de Tilburgse zorgen. 'Het is een repeterend verhaal. We moeten en mogen er ons nooit bij neerleggen. We hebben donderdag een heel mooie gelegenheid om dat recht te breien met de wedstrijd tegen SC Cambuur.'