Streppel: 'Ik heb genoten tegen Feyenoord'

Willem II-trainer Jurgen Streppel is ondanks de late gelijkmaker van Colin Kazim-Richards dik tevreden met de prestatie van zijn elftal tegen Feyenoord (2-2).

'Ik heb een leuke wedstrijd gezien in een uitverkocht huis. Ik heb genoten', aldus Streppel tegenover FOX Sports. 'In de eindfase kon het alle kanten op, al is het wel vervelend dat de gelijkmaker in de laatste zeven minuten valt. Maar al met al is het een terechte uitslag.'

Ook over het veldspel van de Tilburgers was de oefenmeester tevreden. 'Feyenoord kon ons niet dwingen tot de lange bal, ik weet niet of dat hun plan was, maar we hebben ons er goed onderuit gevoetbald. Alleen kwamen we niet verder dan de middenlijn. Vandaar ook dat de wedstrijd wat langzaam op gang kwam', legt Streppel uit.

Toch deed de trainer van de thuisploeg wat omzettingen om de Rotterdammers in aanvallend opzicht pijn te kunnen doen. 'Feyenoord dwong ons over rechts, na de rust hebben we dat iets aangepast waardoor Mitchell Dijks kon doorkomen over de linkerflank. Dijks kun je met tien paarden nog niet tegenhouden. Dat is een wapen van ons', aldus Streppel.