Straf dreigt voor Kazim na bedreigen journalist

Reacties

Coach Giovanni van Bronckorst beraadt zich over de positie van spits Colin Kazim-Richards. De aanvaller van Feyenoord bedreigde kort voor de reguliere persconferentie voorafgaand het duel met PSV Mikos Gouka van het AD. De spits beet de verslaggever toe dat 'hij neer zou gaan.' Deze uitspraak herhaalde hij een aantal maal.

Straf dreigt voor Kazim na bedreigen journalist

De betrokken verslaggever had een artikel geschreven waarin hij kanttekeningen plaatste bij het gedrag van de spits tijdens het trainingskamp van de Rotterdammers in Portugal. Dit baseerde hij op verschillende bronnen binnen de Rotterdamse club, waar Kazim al langer onder vuur ligt. Van Bronckhorst kreeg kort voor de persconferentie lucht van het incident, waarbij Kazim de betrokken reporter, Mikos Gouka van het AD, opzocht in de perskamer. 'Dat is niet goed', aldus de coach, die niet vooruit wilde lopen op een sanctie van de aanvaller.

Wel liet de coach doorschemeren dat Anass Achabar weleens bij de wedstrijdselectie zou kunnen zitten voor het duel met PSV, waarin Eric Botteghin ontbreekt bij de Rotterdammers. Karim El Ahmadi is geschorst.

Eerder op de dag ging aanvoerder Dirk Kuijt al in op het gedrag van Kazim bij Feyenoord. Kuijt stelt wel een voorwaarde voor een langer verblijf van de spits, die onlangs aanstalten maakte te gaan vertrekken. 'Als Colin niet langer om kan gaan met zijn reserverol, dan moet hij zijn conclusies trekken. Je moet natuurlijk wel vrij in je kop zijn. De keuze is aan hem.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.