Van Geel: 'Geen enkel signaal dat Kazim gaat vertrekken'

Reacties

Feyenoord zegt niets te weten van een aanstaand vertrek van Colin Kazim-Richards. De spits wekte op social media de indruk dat hij zijn laatste wedstrijd voor de Rotterdamse club heeft gespeeld en dat hij op zoek gaat naar een nieuwe werkgever in de winterstop. 'Colin heeft bij ons nog een anderhalf jaar doorlopend contract', laat technisch directeur Martin van Geel aan Voetbal International weten.

Van Geel: 'Geen enkel signaal dat Kazim gaat vertrekken'

De aanvaller is dit seizoen niet meer zeker van zijn plek onder coach Giovanni van Bronckhorst, die doorgaans voor Michiel Kramer kiest in de punt van de aanval. Om die reden is hij ontevreden.

Dat betekent volgens Van Geel niet dat Kazim-Richards daarom zou kunnen vertrekken. 'In de tweede seizoenshelft blijkt altijd dat spelers die voor de winterstop weinig aan bod zijn gekomen, wel hun minuten gaan maken wanneer je te maken krijgt met blessures en schorsingen. Wij hebben geen enkel signaal opgevangen van hem dat hij zou willen vertrekken.'

Belangstelling
Eerder gaf Van Bronckhorst aan dat hij bij een andere reserve, Anass Achabar, mee wil denken over een vertrek in de winterstop. Daarover wordt in januari gesproken. Wat betreft Kazim-Richards is daar volgens Van Geel nog geen sprake van. 'Of we niet met Kazim mee willen denken als hij écht weg wil? Zolang er geen belangstelling is voor spelers, hoeven wij nergens over na te denken.'

Kazim-Richards kwam dit seizoen in elf competitiewedstrijden in actie voor Feyenoord 1, waarvan de meeste keren als invaller. In die elf optredens kwam hij één keer tot scoren.

It's been emotional... ✈️✈️✈️ #Gone #ButWhere #AirportSwag

Een foto die is geplaatst door Colin Kazim-Richards (@manlikecolinkazimrichards) op

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.