Stotterende Watford-uitblinker maakt indruk met zijn interview

Reacties

Maandagavond werd voor Ken Sema een avond die hij niet snel zal vergeten. De Zweedse aanvaller werd bij Watford de Man of the Match door bij de 3-2 zege op West Bromwich Albion twee keer te scoren en gaf na afloop een bijzonder interview.

Stotterende Watford-uitblinker maakt indruk met zijn interview
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Watford
Watford
3 - 2
West Bromwich Albion
West Bromwich Albion

De 29-jarige Sema maakte ruim tien minuten voor tijd zijn tweede treffer van de avond en werd daarmee de matchwinner. Vrij logisch om na afloop even voor de camera te verschijnen, maar in het geval van Sema ligt dat iets anders. De Zweed stottert nogal en geeft daardoor vrijwel nooit interviews.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na zijn heldenrol tegen West Brom verzamelde hij genoeg moed bij elkaar om toch een interview te geven en dat kon op veel waardering rekenen bij de fans. Via Twitter stroomden de complimenten en loftuitingen binnen. Niet zozeer voor zijn prestatie, maar meer voor zijn interview.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.