Stoke biedt voormalig Real-toptalent Jesé kans in Premier League

Reacties

Jesé Rodriguez speelt dit seizoen voor Stoke City. De Spaanse aanvaller had bij Paris Saint-Germain weinig perspectief op speeltijd na de komst van Neymar en wordt voor een jaar gehuurd door The Potters.

Stoke biedt voormalig Real-toptalent Jesé kans in Premier League

PSG betaalde in 2016 nog 25 miljoen euro voor Jesé aan Real Madrid. De inmiddels 24-jarige buitenspeler speelde 94 duels voor De Koninklijke, waarin hij achttien keer scoorde. Zijn overgang naar Parijs werd geen succes, waardoor de Fransen besloten hem het afgelopen half jaar uit te lenen aan Las Palmas.

Terug bij PSG was het perspectief van Jesé er niet veel beter op geworden. De club uit de Franse hoofdstad haalde met recordaankoop Neymar immers de nodige concurrentie. Nu ook Kylian Mbappé op weg lijkt naar Parijs, kiest Jesé eieren voor zijn geld.

Bij Stoke City gaat Jesé samenspelen met Nederlanders Ibrahim Afellay, Bruno Martins Indi en Erik Pieters. Voorin moet de Spanjaard de concurrentiestrijd aangaan met onder anderen Xherdan Shaqiri en de van Schalke 04 overgenomen Eric Choupo-Moting.

Stoke begon het nieuwe Premier League-seizoen afgelopen weekend met een 1-0 nederlaag bij Everton, komende zaterdag wacht een thuisduel met Arsenal.

Joselu
Stoke City zwaaide ook een spits uit. Joselu heeft zoals verwacht de overstap gemaakt naar Newcastle United. Daar tekende de Spanjaard voor drie seizoenen. Naar verluidt is er 5,5 miljoen euro met zijn overstap naar de promovendus gemoeid.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.