Stevens waarschuwt: 'We hebben nog niets bereikt'

Reacties

VfB Stuttgart heeft zeker goede zaken gedaan, maar trainer Huub Stevens beseft dat het nog te vroeg is om zich al rijk te rekenen.

Stevens waarschuwt: 'We hebben nog niets bereikt'

Stevens waarschuwt voor te grote euforie na de 2-0 overwinning op FSV Mainz 05. 'We hebben nog niets bereikt met deze zege. Ons wachten nog twee belangrijke wedstrijden', wees de trainer er fijntjes op dat Stuttgart nog immer op de laatste plaats staat.

Maar genoten had hij wel. 'Het coachen van mijn jongens in deze wedstrijd heeft me plezier gegeven. Het enige verwijt dat ik de spelers kan maken is dat ze de kansen niet goed genoeg hebben benut.'

Ook technische directeur Robin Dutt waakt voor euforie. 'We hebben maar een wedstrijd gewonnen, en daarom moeten we ook nog geen gat in de lucht springen. We hebben goed gespeeld en veel kansen gecreëerd. Het was een zege op wilskracht. Maar we hebben nog niets, staan nog steeds laatste en moeten nog twee ploegen inhalen.'

Maar dankzij de zege en het resterende programma (tegen concurrenten SC Paderborn en Hamburger SV) gloort er voor VfB Stuttgart wel hoop op handhaving.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.