Stevens naar Hoffenheim, Schreuder mee als assistent

Reacties

1899 Hoffenheim stelt Huub Stevens aan als opvolger van Markus Gisdol, die maandagochtend werd aan de kant geschoven na de dramatische start van dit seizoen. Stevens neemt Alfred Schreuder, die eind augustus werd ontslagen door FC Twente, mee als zijn assistent.

Stevens naar Hoffenheim, Schreuder mee als assistent

Stevens gaat aan de slag bij de nummer zeventien van de Bundesliga na tien wedstrijden. Hoffenheim vergaarde slechts zes punten, één meer dan hekkensluiter FC Augsburg. Vrijdag verloor de club in eigen huis van Hamburger SV (0-1), waarna de positie van Gisdol onhoudbaar bleek.

Stevens was ook de afgelopen twee seizoenen werkzaam in Duitsland. Beide keren maakte hij het seizoen af bij het tegen degradatie strijdende VfB Stuttgart. De nu 61-jarige oefenmeester, die ook al voor Schalke 04, Hertha BSC, 1. FC Köln en Hamburger SV werkte, hield de club toen beide keren in de Bundesliga.

Komende zaterdag zit Stevens samen met Schreuder, die in de jeugdopleiding van PSV zat toen Stevens daarover eind jaren tachtig en begin jaren negentig de leiding had, voor het eerst op de bank bij 1899 Hoffenheim tijdens het uitduel met 1. FC Köln (aftrap 15.30 uur). De oud-international en voormalig coach van PSV en Roda JC wordt dinsdag officieel gepresenteerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.