Stevens: 'Mercedes moet meer gas geven'

Reacties

Twee keer heeft Huub Stevens VfB Stuttgart als interim-coach behoed voor degradatie, en om niet weer in de problemen te komen is in zijn ogen de beurt aan hoofdsponsor Mercedes.

Stevens: 'Mercedes moet meer gas geven'

Stevens geniet van zijn vakantie na zijn afscheid van VfB Stuttgart, dat aan zijn hand voor het tweede jaar op rij door het oog van de naald kroop. De trainer heeft daarmee de club ook van binnen gezien en weet waar het aan schort.

'Met alle respect, maar kijk toch eens', aldus de oud-international in Bild, 'we spelen in de Mercedes Benz-Arena, en spelen en trainen met de ster op onze borst. Ik zou wensen dat Mercedes wat meer gas zou geven.'

Het automerk heeft met de bijdrage van twintig miljoen euro voor de renovatie het recht verworven dertig jaar zijn naam aan het stadion te verbinden. Daarnaast wordt de jaarlijkse sponsorbijdrage geschat op acht miljoen euro.

Om de antireclame het hoofd te bieden zou Mercedes er volgens Stevens goed aan doen dieper in de buidel te tasten. 'Dat VfB Stuttgart weer tegen degradatie moet strijden, wil niemand. Dat is toch ook geen reclame voor Mercedes.'

Die Schwaben spreken de kritiek van Stevens tegen. 'Onze samenwerking met de hoofdsponsor en de naamgever van ons stadion is zeer nauw. We zijn ook altijd in gesprek over het optimaliseren van onze partnerschap', zei Jochen Röttgermann, verantwoordelijk voor de marketing bij VfB Stuttgart.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.