Stevens keert terug als trainer VfB Stuttgart

Reacties

Huub Stevens is de nieuwe trainer van VfB Stuttgart. Hij keert terug bij de club die hij vorig seizoen nog voor degradatie behoedde. Dat kunstje moet hij nu weer flikken.

Stevens keert terug als trainer VfB Stuttgart

Stevens heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend en staat dinsdagmiddag om drie uur al op het trainingsveld bij VfB Stuttgart, dat momenteel laatste staat in de Bundesliga. Die Schwaben wisten in twaalf wedstrijden slechts negen punten bij elkaar te sprokkelen. Na de 0-1 thuisnederlaag tegen FC Augsburg van afgelopen zondag stapte trainer Armin Veh op.

De Duitser had het voorafgaand aan dit seizoen juist overgenomen van Stevens. De Limburger, die zich nu tot het einde van het seizoen heeft gecommitteerd aan Die Schwaben, kreeg de laatste tien duels de leiding over het toen eveneens in degradatienood verkerende Stuttgart. Nadat hij de club had behouden voor de Bundesliga, besloot Stevens zijn contract niet te verlengen. Nu keert hij dus terug als eindverantwoordelijke in de Mercedes-Benz Arena.

In het verleden was Stevens in Duitsland, naast de tien wedstrijden bij Stuttgart, ook al werkzaam bij Schalke 04 (twee periodes), Hertha BSC, 1. FC Köln en Hamburger SV. In Nederland was hij trainer van Roda JC en PSV. Ook had hij Red Bull Salzburg en PAOK Saloniki onder zijn hoede.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.