Stevens heeft geen reservehart, El Ghazi kapt niet

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Stevens heeft geen reservehart, El Ghazi kapt niet

'Je hebt maar twee benen, tien vingers en slechts één hart. Als dat begint te protesteren, moet je oppassen.'
Huub Stevens nam vorige week afscheid van het profvoetbal, toen hij wegens gezondheidsklachten ontslag nam als hoofdcoach van 1899 Hoffenheim. 'Mijn beslissing staat vast', zegt hij nu stellig in gesprek met Bild. 'Ik keer niet meer terug als coach.'

'Ronaldo kwam in strakke broeken naar de club. Daar maakte ik hem altijd belachelijk mee, hij snapte daar niets van'
Cristiano Ronaldo vertelde dinsdag dat hij in zijn tijd bij Manchester United buiten het veld weinig sprak met ervaren spelers als Paul Scholes, Ryan Giggs en Rio Ferdinand. Ferdinand ontkent dat. De verdediger herinnert zich de kledingsstijl van de Portugees in ieder geval nog goed. (BT Sport)

'Je kan niet kappen op dat veld, dan glijd je uit. Je moet gewoon rechtdoor, het is gewoon FIFA.'
Anwar El Ghazi is niet te spreken over de grasmat van De Arena. Dat vertelt de Ajacied aan Andy van der Meijde in de rubriek Bij Andy in de auto. Bekijk hieronder de rest van het openhartige gesprek.

'Ajax komt hier altijd met een dusdanige arrogantie binnen, dat het heerlijk is om dat af te straffen. Normaal zeg je daar niks over, maar als je wint dan is het ook prima om daar even wat mee te doen. Je hoeft die PSV-jongens niet te motiveren. Niet omdat het Ajax is, maar gewoon vanwege de manier waarop die mannen hier rondlopen.'
• Beste Ajacieden, of jullie even rekening willen houden met jullie houding als jullie op bezoek gaan bij PSV. Art Langeler, hoofd jeugdopleiding bij PSV, mag dan wel in de interesse staan van FC Groningen en SC Heerenveen, maar scoort ondertussen maar al te graag punten in Eindhoven. Met arrogante Amsterdammers heeft Langeler bijzonder weinig, zo laat hij weten na een zege van PSV Onder-19 op de leeftijdsgenoten van Ajax. (PSV TV)

• Centrumverdedigers lagen in het verleden massaal wakker vanwege nachtmerries, waarin Ruud van Nistelrooy een hoofdrol speelde. PSV-verdediger Jeffrey Bruma beseft dat hij van geluk mag spreken dat hij samen mag werken met Van The Man.

Schitterend affiche! FC Augsburg kijkt uit naar de Europa League-ontmoeting met Liverpool. Aan de voorbereiding zal het niet liggen. Paul Verhaegh en consorten zijn perfect op de hoogte van de plaatselijke muziekcultuur.

'Er hebben inmiddels al wat gesprekken plaatsgevonden, met diverse partijen. Maar daarover later misschien meer.'
Maakt John Heitinga dan toch nog zijn rentree op de velden? Nee, de voormalige Ajax-verdediger heeft het op zijn website over tv-werk. De onlangs gestopte mandekker gaat met plezier aan de slag als tv-analist.

Lionel Messi mag dan wel wekelijks imponeren, maar de Barcelona-baas moet toch echt zijn meerdere erkennen in Bruce Springsteen. Niet de Argentijn, maar The Boss zal namelijk op 21 mei optreden in Estadio Santiago Bernabéu. Barcelona en Sevilla zoeken nog een stadion om hun Copa del Rey-finale in te spelen, maar de uitvalsbasis van Real Madrid is op de dag van de eindstrijd bezet.

• Een kenner mogen we deze wedder gezien het doelpuntenratio van John Obi Mikel (6 goals in 358 duels bij Chelsea) niet noemen, maar toch gefeliciteerd. De Nigeriaan maakte in het Champions League-duel met Paris Saint-Germain de 1-1 namens Chelsea en dat leverde deze gokker zo'n 644 euro op. Toch een lucratieve bezigheid, dat wedden op wedstrijden in het miljoenenbal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.