Sterkhouders Heracles lijken voorbeeld Te Wierik te volgen

Reacties

Behalve de naar FC Groningen vertrekkende Mike te Wierik lijkt Heracles Almelo na dit seizoen nog meer sterkhouders te verliezen. Er lopen na dit seizoen meer dan tien contracten af, waaronder die van de aanvoerders Mark-Jan Fledderus en Thomas Bruns.

Sterkhouders Heracles lijken voorbeeld Te Wierik te volgen

De 34-jarige Fledderus is herstellende van een gescheurde kruisband die hem sinds september vorig jaar aan de kant houdt. De aanvoerdersband kwam daarna om de arm van middenvelder Thomas Bruns, die zaterdag tegen FC Utrecht zijn tweede goal van dit seizoen maakte en steeds beter in vorm komt.

Bruns maakte in januari 2011 vanuit de Voetbalacademie van FC Twente de overstap naar Heracles Almelo, waarvoor hij inmiddels 167 competitiewedstrijden afwerkte. Hoewel Bruns afkomstig is uit Wierden en geldt als een kind van de club, gaf hij twee jaar geleden al aan toe te zijn aan een volgende stap.

Ook van clubtopscorer Samuel Armenteros loopt de verbintenis komende zomer af, maar hij blijft in principe nog een jaar in Almelo. Heracles Almelo heeft nog een optie van een seizoen op de Zweedse spits, die in deze competitie al dertien doelpunten maakte.

De uit Hengevelde afkomstige Te Wierik maakte al gebruik van zijn transfervrije status door een contract bij Groningen te tekenen. De 24-jarige verdediger maakt sinds de zomer van 2010 deel uit van de eerste selectie van de Almeloërs en speelde inmiddels ruim 130 wedstrijden in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.