Heracles wil sterkhouders langer aan zich binden

Reacties

Heracles Almelo is al druk doende met het inrichten van de selectie voor volgend seizoen. Met Kristoffer Peterson en Brahim Darri verzekerde de club zich voor de komende jaren van de diensten van twee talentvolle buitenspelers.

Heracles wil sterkhouders langer aan zich binden

Beiden tekenden een verbintenis tot medio 2019. De Zweed Peterson kwam over van FC Utrecht en wordt in Almelo gezien als een allround aanvaller. 'Hij kan niet alleen als linkerspits, maar ook centraal en rechts uit de voeten', denkt directeur Nico-Jan Hoogma.

Met de contractverlenging van Darri voorkwam de club dat de 22-jarige linkerspits na dit seizoen transfervrij de deur zou uitlopen. De aanvaller, die in de eerste seizoenshelft goed was voor twee goals, sprak de voorbije weken met meerdere belangstellende clubs, waaronder FC Twente.

Met centrale verdediger Mike te Wierik (24) en aanvoerder en middenvelder Thomas Bruns (25, foto) heeft Heracles Almelo inmiddels een eerste oriënterend gesprek gevoerd. Beide sterkhouders zijn afkomstig uit de regio, spelen al jaren in het eerste elftal en gelden als boegbeeld van Heracles Almelo. Van beiden loopt het contract na dit seizoen af. 'Voor ons zijn dit prima spelers, dus onze intenties zijn wel duidelijk', aldus Hoogma. 'De komende weken praten we verder.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.