Stekelenburg moet vrezen voor nieuwe schouderoperatie

Fulham-manager Martin Jol kan mogelijk langdurig geen beroep doen op Maarten Stekelenburg. Een nieuwe schouderoperatie dreigt voor de doelman.

Stekelenburg moet vrezen voor nieuwe schouderoperatie

Fulham nam Stekelenburg afgelopen transferperiode over van AS Roma, maar de keeper speelde sindsdien slechts 76 minuten voor The Whites. Tijdens zijn debuut voor Fulham, op bezoek bij Sunderland (1-0 winst), raakte Stekelenburg geblesseerd aan de rechterschouder. De blessure verergerde op de training. 'Hij traint gewoon mee, maar voelt bij het strekken van zijn schouder erg veel pijn. Daarvoor krijgt hij injecties', aldus Jol op de clubsite.

Bij Roma kampte Steek met vergelijkbare klachten, maar toen aan zijn linkerschouder. 'We moeten dus erg voorzichtig zjin', aldus Jol op de clubsite. 'Hij staat zeker nog twee weken langs de kant. Als zijn blessure dan nog niet genezen is moet hij waarschijnlijk een operatie ondergaan', aldus Jol. David Stockdale staat door de absentie van Stekelenburg onder de lat bij Fulham.

Stekelenburg mist door de blessure in ieder geval de komende twee competitieduels van Fulham. De Londense club speelt zaterdag thuis tegen Cardiff City en speelt een week later in eigen stadion tegen Stoke City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen