Stekelenburg nog niet klaar voor rentree bij Fulham

De inbreng van Maarten Stekelenburg bij Fulham blijft voorlopig beperkt tot een schamele 76 minuten. De doelman kan ook zaterdag in het thuisduel met Cardiff City niet in actie komen voor The Cottagers.

Stekelenburg nog niet klaar voor rentree bij Fulham

Stekelenburg, die afgelopen transferperiode werd overgenomen van AS Roma, raakte tijdens zijn debuut voor Fulham geblesseerd aan een schouder. De sluitpost moest zich in het uitduel met Sunderland (1-0 winst) van 17 augustus na 76 minuten laten vervangen door David Stockdale, die sindsdien onder de lat staat bij Fulham.

'Stekelenburg heeft nog steeds last van zijn blessure', aldus manager Martin Jol op de website van Fulham. Hoelang hij Stekelenburg nog verwacht kwijt te zijn, liet Jol zich niet ontvallen. De manager kan tegen Cardiff wel weer een beroep doen op Bryan Ruiz. De oud-speler van FC Twente is hersteld van een enkelblessure.

Thuis tegen Cardiff hoopt Fulham een einde te maken aan een reeks van vier competitieduels zonder zege. Dinsdag tankte de club uit West-Londen vertrouwen in het toernooi om de League Cup, door Everton met 2-1 te verslaan. 'Die zege is voor het vertrouwen van het elftal erg belangrijk', vervolgt Jol.

De manager hoopt met Fulham, dat achttiende staat, snel op de ranglijst te klimmen. Hij vindt het veel te vroeg voor paniek. 'Het verschil tussen succes en teleurstelling is minimaal. Tegen West Bromwich Albion (1-1) hebben we de zege weggegeven en tegen Newcastle United (1-0) hadden we minimaal een punt verdiend. Met drie punten meer hadden we nu in het linkerrijtje gestaan', stelt Jol.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen