Stekelenburg moet mogelijk wijken bij Southampton

Reacties

Maarten Stekelenburg keepte zich het afgelopen half jaar uit de vergetelheid, maar moet mogelijk weer pas op de plaats maken bij Southampton. Fraser Forster is hersteld van een zware knieblessure en klopt op de deur, helemaal nu Steek niet topfit is.

Stekelenburg moet mogelijk wijken bij Southampton

'Stekelenburg heeft de afgelopen dagen wat last gehad van zijn hamstring', aldus Koeman op de clubsite. 'Hij heeft wel voluit getraind, dus het is even wachten op zijn reactie. Als hij vanavond (thuis tegen Watford, red.) niet kan spelen, dan kies ik voor Forster.'

Het was de bedoeling dat Forster deze week nog een keer mee zou spelen met de beloftenploeg van Southampton. De Engelsman kan zich door de fysieke klachten van Stekelenburg mogelijk echter opmaken voor een vervroegde rentree.

Forster (27) staat al tien maanden aan de kant bij Southampton, nadat hij eind maart een zware knieblessure opliep. Koeman haalde afgelopen zomer daarom met Stekelenburg (33) een geroutineerde stand-in. De ex-Ajacied, die gehuurd wordt van Fulham, keepte tot nu toe zeventien competitieduels voor The Saints, waarin hij 24 goals incasseerde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.