Standard verlost Van Gaal en Valdés van elkaar

Reacties

Víctor Valdés blaast zijn carrière nieuw leven in bij Standard Luik. De Spaanse goalie wordt met zijn verhuizing naar België verlost van zijn uitzichtloze situatie bij Manchester United.

Standard verlost Van Gaal en Valdés van elkaar

Manchester United bevestigt de tijdelijke verhuizing van de 34-jarige Valdés, die bij de Engelse grootmacht op een zijspoor was beland. Manager Louis van Gaal had allerminst behoefte aan de ervaren doelman. 'Víctor weigerde te spelen bij de reserves en past niet in de filosofie van de club, dus er is geen plaats voor hem bij Manchester United', zei Van Gaal in juli.

Valdés had zich een jaar geleden aan Manchester United verbonden in de hoop David De Gea op te volgen, die op dat moment in de zomer naar Real Madrid leek te vertrekken. Het liep anders. Niet alleen bleef De Gea, maar ook raakte Valdés in conflict met Van Gaal. Het Barcelona-icoon zat dit seizoen in de Premier League nog geen enkele keer bij de wedstrijdselectie. Wel zat hij bij bekerwedstrijden op de bank. Achter De Gea en Sergio Romero is hij derde doelman.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.