Stam spoelt kater weg dankzij dubbelslag Beerens

Reacties

Reading heeft zich in de thuiswedstrijd tegen Sheffield Wednesday hersteld van de 5-0 oorwassing bij Fulham: 2-1. Roy Beerens vertolkte met twee goals een sleutelrol voor de ploeg van manager Jaap Stam, die bovenin blijft meedoen in het Championship.

Stam spoelt kater weg dankzij dubbelslag Beerens

Vorige week zaterdag kwam er op Craven Cottage op hardhandige wijze een einde aan een serie van vijf zeges op rij. In het eigen Madejski Stadium pakte Reading de draad weer op, al duurde het even voordat Beerens zijn stempel op het duel drukte. In de 57ste minuut passeerde de 28-jarige buitenspeler doelman Keiren Westwood met een van richting veranderd schot, een kwartier voor tijd besliste Beerens het duel door de Ierse sluitpost te omspelen.

Sheffield Wednesday kreeg genoeg kansen om Reading pijn te doen, maar de mannen van Stam incasseerden pas in de extra tijd een treffer. Steven Fletcher kopte via de paal raak. De Schotse spits had zelfs nog de gelijkmaker op zijn schoen, maar doelman Ali Al-Habsi stond die met een ultieme save in de weg. Omdat The Royals in de hectische slotfase overeind blijven, houden ze de derde plaats in het Championship stevig in handen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.