Stam biedt Ajax-banneling Serero mogelijk helpende hand

Reacties

Reading bevrijdt Thulani Serero wellicht uit zijn uitzichtloze situatie bij Ajax. De club van manager Jaap Stam heeft de interesse in de 26-jarige Zuid-Afrikaan bij monde van technisch directeur Brian Tevreden bevestigd.

Stam biedt Ajax-banneling Serero mogelijk helpende hand

'Ik heb inderdaad met zijn zaakwaarnemer gesproken en geïnformeerd naar de mogelijkheden', laat Tevreden weten aan De Telegraaf. 'Jaap Stam vindt Thulani ook een goede speler, maar we moeten goed kijken of hij op zijn positie geen jeugdspelers blokkeert. Daarom hebben we nog geen definitieve beslissing genomen.'

Reading bezet na zestien speelrondes in het Championship de vierde plaats, welke aan het einde van de rit leidt tot deelname aan de play-offs om één promotieticket naar de Premier League.

Serero komt dit seizoen bij Ajax noch Jong Ajax aan de bak. Wel speelt hij nog zijn interlands voor Zuid-Afrika, waarvoor hij vorige week zelfs trefzeker was in de met 2-1 gewonnen WK-kwalificatiewedstrijd tegen Senegal.

De verbintenis van Serero met Ajax loopt medio 2017 af. Met name in de seizoenen 2013/14 en 2014/15 was de Zuid-Afrikaan een vaste waarde op het middenveld van de Amsterdammers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.