Stam: 'Misschien moet United wat beter verdedigen'

Reacties

Jaap Stam heeft alle vertrouwen dat Louis van Gaal Manchester United weer de beste van Engeland kan maken. De oud-international heeft één tip voor zijn landgenoot.

Stam: 'Misschien moet United wat beter verdedigen'

Vanwege de (nog) onbekende kracht van de concurrentie houdt Van Gaal nog een slag om de arm over de titelkansen voor volgend jaar. Maar volgens Stam, die in elk van zijn drie jaar op Old Trafford kampioen werd, is de Nederlandse manager de juiste man. 'Van Gaal kan een ploeg fantastisch bouwen. Dat heeft hij bewezen in München en Barcelona', vertelt Stam op de website van Manchester United.

'Hij weet wat hij moet doen, doet zijn eigen ding, houdt vast aan die lijn en daarom is hij zo succesvol. Wat volgend seizoen betreft: als hij een paar nieuwe spelers kan halen en doorgaat met werken met de jongeren, dan gaat hij kampioen worden', aldus Stam, die wel een tip heeft voor Van Gaal.

'Misschien moet United wel wat beter verdedigen om de titel te veroveren. Chelsea speelde niet het meest aanvallende voetbal, maar ze boekten wel de resultaten. In mijn ogen is dat wat de spelers en de coach van United nodig hebben.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.