Srna keert terug naar Kroatië wegens overlijden vader

Reacties

Darijo Srna is na de eerste EK-wedstrijd van Kroatië tegen Turkije achtergebleven in Parijs. De 34-jarige aanvoerder keert tijdelijk terug naar zijn vaderland omdat zijn vader is overleden.

Srna keert terug naar Kroatië wegens overlijden vader

Srna was nauwelijks klaar met het vieren van de 1-0 overwinning op Turkije, toen de geroutineerde rechtsback het slechte nieuws te horen kreeg. Uzeir Srna, oud-doelman en later trainer, was al langer ziek en overleed terwijl zijn zoon op het veld van het Parc des Princes langs de zijlijn denderde.

Geschokt door de trieste samenloop van omstandigheden besloot Srna om niet met de ploeg van bondscoach Ante Cacic terug te keren naar het Normandische Deauville, waar Kroatië zijn tenten heeft opgeslagen. Srna reist af naar zijn geboorteplaats Metkovic om er maandag de begrafenis van zijn vader bij te wonen.

De verdediger van Shakhtar Donetsk heeft tijd genoeg om terug te keren voor de tweede EK-wedstrijd van vrijdag tegen Tsjechië. Srna zou echter nog niet weten of hij in staat is dan in actie te komen. Zijn Kroatische collega-internationals staken hun captain zondag een hart onder de riem met onderstaande Instagram-post.

Dragi kapetane, svi smo uz tebe i tvoju obitelj.

Een foto die is geplaatst door Hrvatski nogometni savez (@hns_cff) op

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.