Sporting Lissabon woedend over blessure Carvalho

Reacties

Sporting Lissabon is kwaad op de Portugese bond, nu William Carvalho met een stressfractuur in zijn scheenbeen is teruggekeerd van het EK Onder-21. De middenvelder is zeker twee maanden uit de roulatie.

Sporting Lissabon woedend over blessure Carvalho

'We zijn verontwaardigd dat de bond William Carvalho met een stressfractuur heeft teruggestuurd naar zijn club, zonder melding te maken van deze blessure', aldus een statement van Sporting. 'In het EK-rapport dat de bond ons heeft gestuurd over William Carvalho, staat dat hij tijdens het toernooi nergens last van gehad heeft. Maar de speler heeft aan ons laten weten dat hij zijn klachten bij de medische staf van de bond kenbaar gemaakt heeft.'

Door de blessure loopt Carvalho behalve de seizoenstart mogelijk ook een transfer mis. De 22-jarige regisseur wordt al tijden in verband gebracht met een overgang naar een Europese topclub. De belangstelling wakkerde tijdens het EK Onder-21 verder aan, doordat Carvalho uitstekend presteerde en werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

Portugal eindigde op het EK als verliezend finalist, mede doorat Carvalho tijdens de strafschoppenreeks tegen Zweden een penalty miste.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.