Spitsloos Cambuur belt tevergeefs naar Oekraïne en Rusland

Reacties

SC Cambuur kampt door blessures bij Roberts Uldrikis en Tom Boere plots met een spitsenprobleem. In de zoektocht naar een oplossing tastte technisch manager Foeke Booy de markten in Oekraïne en Rusland af.

Spitsloos Cambuur belt tevergeefs naar Oekraïne en Rusland

Buitenlandse spelers in die competities mogen per direct van club wisselen. ‘Ik heb wat telefoontjes gepleegd en geïnformeerd, alleen is het niet realistisch gebleken’, aldus Booy. ‘Het ligt allemaal behoorlijk ingewikkeld. Veel spelers waren er niet happig op om snel een keuze te maken.’

Dat terwijl Cambuur graag snel spijkers met koppen had willen slaan. Boere viel eerder deze week op de training uit met en hamstringblessure, een kwetsuur die zich ernstig laat aanzien. Omdat de andere spits Uldrikis al een paar weken in de lappenmand verblijft, heeft Cambuur voor het duel met Go Ahead Eagles van zaterdag geen spits meer over.

‘Het goede nieuws is dat het herstel van Roberts voorspoedig verloopt. In een gunstig scenario is hij na de interlandperiode weer inzetbaar, dan zou de hoogste nood verdwenen zijn’, aldus Booy. Tegen Go Ahead neemt middenvelder Michael Breij de honneurs waar als spits.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.