Spitsen Bony en Pellè extra lading bij Feyenoord-Vitesse

De belangen bij het duel tussen Feyenoord en Vitesse zijn zondagmiddag enorm. Nu Ajax het kampioenschap kan ruiken, strijden beide teams met PSV om de tweede plek en de voorronde van de Champions League. Het is ook een wedstrijd tussen twee teams waar het de laatste weken wat hapert. De resultaten vallen nog mee, maar het houdt voetballend al lange tijd niet meer over.

Spitsen Bony en Pellè extra lading bij Feyenoord-Vitesse

Beide ploegen moeten hopen op een ingeving van hun superspits. Wilfried Bony en Graziano Pellè voeren momenteel de topschutterslijsten in Nederland aan en geven daarmee het duel in De Kuip extra lading. De Italiaanse spits van Feyenoord scoorde al 23 keer, bij de Ivoriaan staat de teller al op dertig. Bony kijkt uit naar het treffen met Feyenoord én Pellè.

'Feyenoord is een mooie, grote club en het is altijd mooi om tegen grote clubs te spelen', vertelde Bony aan Voetbal International. 'Dat motiveert alleen nog maar meer. We hebben afgelopen zaterdag tegen Roda JC Kerkrade (3-3) twee punten laten liggen en we hopen op een beter resultaat in Rotterdam. Dat zouden drie punten zijn, maar dat wordt natuurlijk erg moeilijk.'

'Of de titel onmogelijk is? Dat weet ik niet, er zijn nog vier wedstrijden te spelen', vervolgde de Ivoriaan. 'We moeten erin geloven en ons best doen.' Over collega Pellè niks dan lof. 'Uiteraard ken ik hem, dat is de spits van Feyenoord. Hij is goed en scoort erg makkelijk. Een prima spits.' (Stef de Bont)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen