Spierblessure Falcao domper voor profiterend Atlético

Atlético Madrid heeft met een 2-0 zege op Levante geprofiteerd van de nederlaag van Barcelona. Maar de ploeg van trainer Diego Simeone verloor ook topschutter Radamel Falcao.

Simeone kon in de zestigste minuut enigszins gerust zijn op de uitkomst van de wedstrijd tegen Levante. Middenvelder Koke verdubbelde de marge nadat Adrián na een half uur met het nodige fortuin de score had geopend.

Toch zal de Argentijnse trainer gemengde gevoelens over hebben gehouden aan de ontmoeting met Levante. Mogelijk moet hij het namelijk lang stellen zonder topscorer Falcao. De Colombiaanse spits viel in de 59ste minuut uit met een hamstringblessure.

Dankzij de overwinning heeft Atlético de achterstand op Barcelona teruggebracht tot acht punten. De Catalaanse club leed zaterdag de eerste nederlaag (3-2) van het seizoen tegen Real Sociedad.

Andere uitslag:Real Valladolid – Real Zaragoza 2-0

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.