Speler geschorst na opmerkelijke aanval op Van Veldhoven

Reacties

Mohamed Aoulad is om een bizarre reden geschorst door zijn club KVC Westerlo. De middenvelder moedigde namelijk negatieve spreekkoren over zijn trainer Harm van Veldhoven aan.

Speler geschorst na opmerkelijke aanval op Van Veldhoven

De Nederlands-Belgische oefenmeester Van Veldhoven ligt zwaar onder vuur bij Westerlo, dat nog geen duel gewonnen heeft en daardoor troosteloos laatste staat in de Belgische competitie. Dus moest Van Veldhoven het ontgelden toen Westerlo zaterdag thuis tegen Sint-Truiden opnieuw tegen een achterstand aankeek.

'Harm buiten', het Vlaamse equivalent van 'Harm, rot op', klonk van de tribunes. En dat vond Aoulad, die pissig was over zijn reserverol onder Van Veldhoven, maar al te mooi. En dus jutte hij tijdens zijn warming-up de zingende supporters met armgebaren op, om hun spreekkoren aan het adres van de trainer nóg wat harder aan te zetten.

Aoulad deed na afloop alsof zijn neus bloedde. 'Ik wilde de supporters juist kalmeren', verklaarde hij. In die smoes is de clubleiding van Westerlo niet getrapt. Aoulad is zeker tot 5 oktober geschorst.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.