Spectaculaire start in uitverkocht Olimpico na vroege goal Giménez

Reacties

Feyenoord en AS Roma hebben donderdagavond na een kwartier al net zo vaak gescoord als bij de vorige ontmoeting in De Kuip. Santiago Giménez opende al vroeg de score, maar Lorenzo Pellegrini maakte vrij snel daarna de gelijkmaker.

Spectaculaire start in uitverkocht Olimpico na vroege goal Giménez
© ESPN
AS Roma
AS Roma
ns
1 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Giménez keerde ten opzichte van de heenwedstrijd tegen Roma terug in de basis bij Feyenoord en was al heel snel belangrijk voor de Rotterdammers. Na vijf minuten kreeg de spits de bal gelukkig tegen zich aan na een duel tussen Bart Nieuwkoop en Stephan El Shaarawy en opende de score.

De VAR bekeek de beelden van de goal uitvoerig terug omdat Giménez de bal in de buurt van zijn arm kreeg, maar uiteindelijk werd besloten de treffer goed te keuren. Lang kon Feyenoord niet genieten van de voorsprong in een uitverkocht Stadio Olimpico.

Na een kwartier schoot Pellegrini de Romeinen op gelijke hoogte. De middenvelder passeerde doelman Timon Wellenreuther met een bijzonder fraai schot in de verre hoek. Feyenoord en Roma stonden ruim een jaar geleden ook tegenover elkaar in Olimpico in de return van de kwartfinale van de Europa League. Toen wonnen de Romeinen na een verlenging met 4-1.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.