Speciaal CL-shirt voor PSV, Lahm kan tot zijn 39ste door

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Speciaal CL-shirt voor PSV, Lahm kan tot zijn 39ste door

David Sullivan, de mede-eigenaar van West Ham United, onderging woensdagmorgen een operatie aan zijn hart. Tijd om bij te komen had hij echter niet, want Sullivan was direct alweer aan het bellen om eventueel nieuwe spelers aan te trekken voor The Hammers, die deze zomer al de nodige aanwinsten verwelkomden.

• De Braziliaan Wesley Lopes is dinsdag onterecht dood verklaard door Arabische media, die een bericht de wereld instuurden dat de 35-jarige spits overleden was aan een hartaanval op het trainingsveld in Brazilië bij zijn club Barbarense. De Roemeense website Fanatik zocht contact met Lopes, die in Roemenië voor FC Vaslui speelde, en kreeg hem gewoon aan de lijn. 'Ik heb gehoord dat iemand me vermoord heeft. Wat een mop… Ik ben gezonder dan ooit', reageerde de doodverklaarde aanvaller, die wel kon lachen om het misverstand. (Het Laatste Nieuws)

• Het nieuwe Champions League-uitshirt van PSV! Mooi groen is niet lelijk!

'Maldini heeft op zijn 39ste nog een keer de Champions League gewonnen en had fysieke problemen, vooral aan zijn knieën. Philipp Lahm heeft dat nu nog lang niet en kan spelen tot zijn 39ste, daar ben ik van overtuigd.'
• Bayern München-trainer Carlo Ancelotti denkt dat Philipp Lahm nog wel zeven jaar mee kan bij. De 32-jarige verdediger is nog zo fit als een hoentje volgens zijn coach. Lahm stopte wel na het WK 2014 als international van Duitsland. (Sport1)

'Ik wil niet arrogant overkomen, maar ik vind dat ik deze prijs verdien. In dienst van Atlético Madrid en met de Franse nationale ploeg kende ik een geweldig seizoen.'
Antoine Griezmann (foto) acht zichzelf de belangrijkste kandidaat om donderdag de prijs voor Europees Voetballer van het Jaar te winnen. Zijn concurrenten? Cristiano Ronaldo en Gareth Bale. En laat Ronaldo nou ook net vinden dat hij 'misschien wel het beste jaar van zijn carrière heeft gehad'. (24sata)

• Hoed af voor Gyasi Zardes. De 24-jarige aanvaller toverde dinsdag tijdens de training van Los Angeles Galaxy.

• Precies vijf jaar geleden bereikte Oranje het statististische hoogtepunt in de nu 111-jarige interlandhistorie. De ploeg van toenmalig bondscoach Bert van Marwijk prijkte namelijk bovenaan de FIFA-ranking. Momenteel staat Nederland 26ste, lager dan ooit.

Spaanse media lichten de doopceel van Jasper Cillessen, die zijn loopbaan bij Barcelona gaat vervolgen. Het Madrileense AS 'ontdekte' de blunder die de Groesbeker afgelopen seizoen maakte in Ajax' thuisduel met SC Heerenveen. De fameuze 'Tim Krul-wissel' komt ook ter sprake.

• Tifosi van Palermo smeken hun club om zich te versterken met Mario Balotelli. Een week voor Deadline Day is nog volstrekt onduidelijk waar de toekomst van de spits ligt.

• En Orlando Engelaar viert zijn 37ste verjaardag. De veertienvoudig Oranje-international stond niet bekend om zijn scorend vermogen, maar deze (in dienst van Melbourne Heart) zat er lekker in!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.