Spartak Moskou steekt de draak met zoektocht Ronaldo

Reacties
Spartak Moskou steekt de draak met zoektocht Ronaldo
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De nog immer onzekere situatie rond Cristiano Ronaldo heeft Spartak Moskou verleid tot een kwinkslag op Twitter. De Russische club drijft de spot met de zoekende Portugees.

Ronaldo heeft naar verluidt zijn zinnen gezet op een vertrek bij Manchester United. De nodige clubs hebben al dan niet officieel naar buiten gebracht niet te zitten wachten op de Portugees. De zoektocht naar een nieuwe club is dan ook vooralsnog vruchteloos.

Ook Spartak Moskou is niet van zins hem onderdak te bieden. In een spottende tweet wordt het Russische antwoord op een vraag van Ronaldo op voorhand gegeven; nee. Spartak had in januari 2021 een soortgelijke grap gemaakt, maar dan als vragende partij. Toen was het Lionel Messi die heel snel met een duidelijk antwoord was gekomen…

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.