Spaanse reuzendoder slaat opnieuw toe en mag dromen van Barça en Real

Reacties

Mirandés heeft woensdag opnieuw voor een stunt gezorgd in het toernooi om de Copa del Rey. De club uit de Segunda División was op eigen veld met 4-2 te sterk voor Villarreal, de nummer zeven van La Liga. Daardoor bereikte Mirandés de halve finale.

Spaanse reuzendoder slaat opnieuw toe en mag dromen van Barça en Real
© Pro Shots
Mirandés
Mirandés
4 - 2
Villarreal
Villarreal

Villarreal was van tevoren al gewaarschuwd, want in de voorgaande rondes van het Spaanse bekertoernooi sloeg Mirandés ook toe. Celta de Vigo werd met 2-1 geklopt en een week geleden ging Sevilla met 3-1 onderuit in Estadio Municipal de Anduva.

Ook Villarreal slaagde er niet in om Mirandés een halt toe te roepen. De thuisploeg kwam via Matheus Aias en Martin Merquelanz (strafschop) tot twee keer toe op voorsprong, maar Villarreal kwam daar van terug dankzij Javier Ontiveros en Santi Cazorla. In de tweede helft trok Mirandés de wedstrijd echter naar zich toe. Odei Onaindia en Antonio Sánchez bezorgden hun ploeg een plek in de halve finale.

Nu lonkt er een confrontatie met een van de topclubs uit Spanje. Mirandés is na Granada de tweede club die zich plaats voor de halve eindstrijd. Real Madrid speelt donderdag tegen Real Sociedad en Barcelona gaat die dag op bezoek bij Athletic de Bilbao. De loting is komende vrijdag. De halve finales worden over twee wedstrijden afgewerkt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Mirandés
Meer over Mirandés
Meer Villarreal
Meer over Villarreal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.