Southampton verwacht snel akkoord met Koeman

Reacties

De gesprekken tussen Southampton en Ronald Koeman over een nieuw contract zijn in een afrondende fase beland. Dat laat directeur Les Reed van The Saints weten.

Southampton verwacht snel akkoord met Koeman

Everton had concrete interesse voor Koeman, maar de manager staat op het punt zich langer aan Southampton te verbinden. 'De onderhandelingen zijn op het punt beland waarbij zaakwaarnemers en advocaten een rol gaan spelen', aldus Reed. 'In die fase van onderhandelingen kom je niet terecht, als je niet op één lijn zit wat betreft het te voeren beleid.'

'Alles verloopt erg positief', vervolgde Reed, die de verwachting uitspreekt dat Koeman zich op korte termijn voor een langere periode aan Southampton verbindt. De ex-trainer van Ajax, Feyenoord en PSV heeft momenteel een contract tot medio 2017 bij de club uit het zuiden van Engeland.

Koeman maakte na zijn overstap van Feyenoord naar Engeland veel indruk door zich met Southampton twee seizoenen op rij voor de Europa League te plaatsen. Hij heeft bij The Saints de Nederlanders Jordy Clasie, Cuco Martina, Virgil van Dijk en Maarten Stekelenburg tot zijn beschikking.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.