Somber perspectief Meulensteen na blamage om FA Cup

Reacties

Fulham heeft zich geblameerd in de strijd om de FA Cup. De ploeg van manager René Meulensteen ging in de replay van de vierde ronde thuis onderuit tegen Sheffield United (0-1), de nummer 23 in de League One.

Somber perspectief Meulensteen na blamage om FA Cup

Nog zonder de niet speelgerechtigde John Heitinga, die vrijdag werd overgenomen van Everton, leverde Fulham opnieuw een wanprestatie. De hekkensluiter in de Premier League kon geen moment echt een vuist maken tegenover Sheffield United, een laagvlieger op het derde niveau.

Een opvallend moment vond plaats in de 59ste minuut toen Meulensteen besloot om Hugo Rodallega van het veld te halen. De spits begreep helemaal niets van zijn wissel en na een korte woordenwisseling met zijn manager zocht hij de bank op, waar hij troost vond bij Maarten Stekelenburg. De doelman kwam niet in actie, aangezien David Stockdale in de bekertoernooien de voorkeur krijgt.

Zonder Rodallega slaagde Fulham er niet in om de wedstrijd in de reguliere speeltijd te beslissen, maar mocht aan de andere kant van geluk spreken dat ook Sheffield United dat niet deed. Ook in de verlenging bleef een treffer lang uit en net op het moment dat beide teams zich leken op te maken voor een strafschoppenserie, kopte Shaun Miller raak.

Sheffield United bekert door de 1-0 zege op Craven Cottage verder, terwijl de vraag is of Meulensteen nog lang aanblijft als manager van Fulham. Voor het duel met de League One-club werd door verschillende Engelse media al gemeld dat een nederlaag fataal zou zijn. Technisch directeur Alan Curbishley werd al genoemd als mogelijke opvolger.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.